Novetat a DISPUNT. Press&Fresh Carmanyoles hermètiques.
L’envasament al buit permet conservar tot tipus d’aliments frescs i cuinats durant molt més temps.
El mètode Press&Fresh de Spontex evita l’oxidació i augmenta el temps de conservació dels aliments en perfecte estat fins el doble de temps. A diferència de molts sistemes d’envasament al buit del mercat amb complexes extractors d’aire, el còmode sistema d’extreure aire de Press&Fresh de Spontex és molt fàcil i ràpid d’utilitzar, simplement s’ha de pressionar.
Carmanyoles hermètiques
Les carmanyoles hermètiques de Spontex incorporen un indicador de data que mostra el dia que comencen a conservar-se els aliments. Són aptes per microones, congelador
i rentavaixelles amb una garantia de 2 anys.
Tapes hermètiques
Dues tapes de 22 i 15 cm de diàmetre, per envasar al buit qualsevol recipient. Fàcils d’utilitzar, resistents i reutilitzables,que permeten la llarga conservació dels aliments
frescs i cuinats.
El mètode Press&Fresh de Spontex evita l’oxidació i augmenta el temps de conservació dels aliments en perfecte estat fins el doble de temps. A diferència de molts sistemes d’envasament al buit del mercat amb complexes extractors d’aire, el còmode sistema d’extreure aire de Press&Fresh de Spontex és molt fàcil i ràpid d’utilitzar, simplement s’ha de pressionar.
Carmanyoles hermètiques
Les carmanyoles hermètiques de Spontex incorporen un indicador de data que mostra el dia que comencen a conservar-se els aliments. Són aptes per microones, congelador
i rentavaixelles amb una garantia de 2 anys.
Tapes hermètiques
Dues tapes de 22 i 15 cm de diàmetre, per envasar al buit qualsevol recipient. Fàcils d’utilitzar, resistents i reutilitzables,que permeten la llarga conservació dels aliments
frescs i cuinats.
No hay comentarios:
Publicar un comentario